GB Club 2002 Midtjylland

Engelske biler & motorcykler i Midtjylland

Siderne er opdatere den 18. februar 2018 * Mail til webmaster * Mail til GB Club 2002 Midtjylland * For at få større billeder - klik på billedet

Omtale af GB Club 2002 Midtjyllands klublokaler

Baren

Klubbens bar er et naturligt samingssted efter en aktiv aften, hvad enten det er sommer eller vinter.

Ved baren i vores klublokale er der mulighed for at nyde din aftenkaffe m.m.

Kurt fortæller om

klubbens start.....

Værksted I

Kapaciteten er netop blevet øget med et værksted mere. Her har vi plads til 3 motorcykler.

Derudover har vi også mulighed for male, polere, rense, samt hvad der ellers er behov for at holde en MC-er i god stand

Hyggestue

På 1. sal er der indrettet en lille hyggestue med fotogalleri af vore

nuværende og tidligere medlemmer.

Et godt sted til rigtigt at slappe af i dybe lænestole.

Værksted II

I dette værksted, har vi mulighed for at reparere eller renovere 4 motorcykler af gangen på motorcykleborde.

Dertil har vi selvfølgelig også meget af det værktøj, som der skal til for at klare diverse opgaver med MC-erne.

Værksted

Følg projekt Veloette her!

Hallen

Det første man kommer til i klubben er vores hal. I hallen afholder vi vore gneralforsamlinger og klubfester med mange deltagere.

I vinterperioden bruges det også til kurser, foredrag m.m.

Om sommeren, hvis vejret ikke ligefrem tillader udendørs aktiviteter, har vi et sted under tag, hvor vi kan give vore MC-er et lille tjek.