GB Club 2002 Midtjylland

Engelske biler & motorcykler i Midtjylland

Siderne er opdatere den 12. august 2018 * Mail til webmaster * Mail til GB Club 2002 Midtjylland * For at få større billeder - klik på billedet

Omtale af GB Club 2002 Midtjyllands klublokaler

Værksted I

Kapaciteten er netop blevet øget med et værksted mere. Her har vi plads til 3 motorcykler.

Derudover har vi også mulighed for male, polere, rense, samt hvad der ellers er behov for at holde en MC-er i god stand

Værksted II

I dette værksted, har vi mulighed for at reparere eller renovere 4 motorcykler af gangen på motorcykleborde.

Dertil har vi selvfølgelig også meget af det værktøj, som der skal til for at klare diverse opgaver med MC-erne.

Tirsdagsklubben

Hver tirsdag året rundt mødes nogle af vore medlemmer om formiddagen i klubben for at skrue og pudse på deres motorcykler.

Derudover er der også et hyggeligt samvær de dage.

Værksted

Følg projekt Velocette her!

Baren

Klubbens bar er et naturligt samingssted efter en aktiv aften, hvad enten det er sommer eller vinter.

Ved baren i vores klublokale er der mulighed for at nyde din aftenkaffe m.m.

Kurt fortæller om

klubbens start.....

Hallen

Det første man kommer til i klubben er vores hal. I hallen afholder vi vore gneralforsamlinger og klubfester med mange deltagere.

I vinterperioden bruges det også til kurser, foredrag m.m.

Om sommeren, hvis vejret ikke ligefrem tillader udendørs aktiviteter, har vi et sted under tag, hvor vi kan give vore MC-er et lille tjek.