GB Club 2002 Midtjylland

Engelske biler & motorcykler i Midtjylland

Siderne er opdateret den 19. oktober 2021              Mail til webmaster  *  Mail til GB Club 2002 Midtjylland  * Mail til MC salg            For at få et større billeder - klik på  billedet

Englændertræf 2021 på Poulsens Plads & Bredgade Vest, Herning

Englændertræf  i Herning den 19. juni 2021

Efter et par års ventetid kun klubben igen afholde Englænder-træf på Poulsens Plads i Herning.


Vi havde store betænkeligheder over, hvor mange af vores MC-venner vi kunne få samlet til træffet i år. Der har været, som alle ved, Corona-krise. Men heldigvis blev vores betænke-ligheder fejet af bordet.


Fra kl. 10, I et flot solskinsvejr, kom deltagerne i en lind strøm til plad-sen, indtil vi havde nået et deltagerantal på knap 100, hvilket er dobbelt så meget som 2019, hvor regnen stod ned.


Vore servicefolk stod klar med kaffe og rundstykke til de ankomne MC-er. Jeg erfarede, at der var kommet MC-er fra Ålborg i nord til Haderslev i syd. Jeg mødte også en fra Bornholm.

Jo, der var MC-er fra stort set hele Jylland. Virkelig dejlig at så mange tog en lørdag fri for komme til Herning.


Alle deltagerne gik rund på pladsen og hyggede sig blandt publikum og MC-venner, Mens Rock’n Stones leverede god mu-sik til hele pladsen. Hvilket brag-te stemningen helt i top hos vo-res publikum.


Senenere blev var der noget læskende koldt til ganen. I den-ne varme var det stærkt til-trængt.


Kl. 13 kørte vi samlet ud til klub-ben, hvor folk stod klar ved grillen for at servere pølser. Derudover var der igen kaffe og kage til de godt 70 MC-venner og medlemmer, som deltog i denne del af træffet.


Efter godt et par timer med hyg-ge begyndte vores MC-venner at bryde op. Mange havde langt hjem.


Alt i alt et fantastisk træf, som oversteg alle vores forvent-ninger.


Tusinde tak for det.

Vi ses i 2022.

Lars

Engelske biler & motorcykler i Midtjylland