Fotos 2010

GB Club 2002 Midtjylland

Engelske biler & motorcykler i Midtjylland

Siderne er opdateret den 24. marts 2024

For at få et større billede - klik på billedet


GB Clubs fotogalleri 2010

Rul ned af siden for at finde fotos/aktivitet fra den dato du ønsker.

Klik på billedet for stor størrelse - Kan derefter læses ned.

Den 18. februar 2010: Gæster fra Ikast

Den 11. marts 2010: Generalforsamling

Ordinær generalforsamling med spisning.

Den 15. april 2010: Bølling Sø

Perfekt tur med Per S. som kørselsleder ud. Flot natur på vejen. ca. 28km ud. 6 maskiner deltog.

Den 29. april 2010: Kølkær Træf

Igen til dette træf deltog en del medlemmer fra klubben. Sædvanen tro sluttede alle af med kaffe i klubben.

Den 2. maj 2010: Træf hos Neptun

Springmeet hos Neptun. 2 mand tog af sted til Springmeet hos Neptun. Det var Hans E. og Polle. Der var ca. 50 mc-er mødt op i det gode vejr. Alt i alt en hyggelig sammenkomst og blev taget godt imod med bl.a. håndtryk og kaffe og kage.

Den 6. maj 2010: Aftentur til Rørbæk Sø

6 mand og Inger F. tog turen til Rørbæk Sø denne lidt kølige forårsaften. 5 motorcykler og en riskoger afgik præcis fra klubben for ad kringlede veje finder frem til søen. Poul ledte gruppen fortræffeligt til bestemmelsesstedet. Finn F. ledte os ad en anden rute tilbage til Hammerum. En dejlig men lidt kold tur.

Den 13. maj 2010: Eftermiddag på Gjellerodde

Igen en dejlig tur til Gerda og Hans sommerhus på Gjellerodde ved Lemvig. Vi var 10 personer, der tog turen af de små veje. Ca. 2 timer efter start var vi fremme ved vores bestemmelsessted. Hvor Gerda havde kaffen og bagværket klar. Efter en hyggelig eftermiddag vendte vi næsen hjemad af den korteste vej. Bortset fra at Finn A. skulle have skiftet tændrør og Finn F. løb tør for benzin, nåede vi alle hjem efter en rigtig god dag.

Den 20. maj 2010: Mallehøje

Fin tur Finn Knudsen førte an på en smuk og dejlig kringlet rute uden at miste ruten. Der var ta´ selv bord, pølser og isvafler at købe. Vi var 5 maskiner med 6 personer (Finnerup med frue). Frisk kørsel så tændrørene ikke sodede til. En flot John Player Norton fra Skanderborg.

Den 27. maj 2010: Kongenshus Mindepark

6 mc-er deltog i en flot tur til Kongenshus Mindepark. Ole førte felten an. Vi kom igennem Ikast - Munkekilde - Karup og Grønhøj. Efter en pause i særdeles flotte omgivelsen gik turen atter hjemad over Reesen med Hans som frontløber. Efter en kvik kørsel nåede vi hjem til klubben via Sunds.

Den 3. juni 2010: Bundsbæk Mølle

6 MC-er og 1 stk. mini deltog i turen til Bundsbæk Mølle. En dejlig aftentur til flotte omgivelser. Billederne taler for sig selv.

Den 12. juni 2010: Englændertræf i Herning

Trods det regnende og blæsende danske sommervejr, var der mange MC-er fra både Fyn og Jylland, som tog turen til Herning. Der blev serveret kaffe på Torvet for de fremmødte. Efter en god snak med tilskuerne gik turen ud til klubben. Vejret var klaret op, så vi nød pølserne fra grillen i det fri. Alt i alt en god dag blandt gode MC-venner.

Den 24. juni 2010: Grillaften

Igen i år kunne klubben samle mange medlemmer til grillaften.Vi havde også den fornøjelse, at mange af vore piger mødte frem til en hyggelig aften.

Den 1. juli 2010: Hjarbæk Kro

Der var 39, som havde taget turen denne dejlige sommeraften til Hjarbæk Kro. Der var MC-venner fra Neptun, Britalia, MC51. GB Club var også repræsen-teret med 7 medlemmer fra klubben. Efter en flot tur ført an af Søren ad de små veje nåede vi frem kroen, som de sidst ankomne. Stort set alle af de frem-mødte fik serveret en skøn Hjarbækgryde. Der blev selvfølgelig også tid til en lille snak inden vi atter måtte vende næsen hjemefter. Der blev aftalt med Britalia, at vi igen laver en tur til Hjarbæk den første torsdag i juli 2011. Vi ses

Den 22. juli 2010: Sparker i liv for første gang

Efter en lang vinter med total renovering af Polles og Ivans motorcykler, er de klar til at blive startet for første gang.

Den 5. august 2010: 5. august 2010 Vrads Station

Der var 6, der deltog i en dejlig aftentur til Vrads Station. Vi nød en is i skønne omgivelser. Hans var sulten, men der var ikke mulighed for at klare dette pro-blem, da restauranten var lukket. Hans syntes stedet var særdeles flot og tog ophold en times tid mere end vi andre.

Den 21. august 2010: Rødkærsbro Træf

Weekendtur til Rødkærsbro.

Den 2. september 2010: Tange sø

Der var 7 plus 2 som deltog i denne flotte aftentur til Tange sø. Dog var der kun 7, som startede præcis fra klubben. Polle og Hans kom for sent til afgang. Derfor kørte de en mere direkte vej med det resultat, at de endte det forkerte sted. De fandt os dog med lidt besvær. Vi gjorde holdt ved søen for at nyde den flotte solnedgang. Også hjemturen blev kørt i det ualmindelige dejlige vejr.

Den 29. september 2010: Rækker Mølle & Stauning Havn

Vi var 4 medlemmer, som blev enige om at atter køre en eftermiddagstur i det dejlige sensommervejr. Vi kørte af de små veje med Finn F. som flot anført til Rækker Mølle Bryghus for at smage et glas af deres øl. Desværre var alt lukket ned, så der blev ikke til ølsmagning. Finn F. foreslog, at vi kørte videre til Stauning Havn. Efter en kort tur nåede vi frem til havnen. Der fandt vi en god plads med en flot udsigt ud over Ringkøbing Fjord.

Den 9. december 2010: Julekomsammen

Igen i år var vi mange samlet til vores juleafslutning med auktion og gløgg. Auktionen blev som sædvanlig afviklet i stor stil med John. Vores gløggmester Jørgen H. Havde også frembragt et fremragende produkt.

Engelske biler & motorcykler i Midtjylland

GB Club 2002 Midtjylland, Frølundparken 4, Hammerum, 7400 Herning