Fotos 2014

GB Club 2002 Midtjylland

Engelske biler & motorcykler i Midtjylland

Siderne er opdateret den 24. marts 2024

For at få et større billede - klik på billedet


GB Clubs fotogalleri 2014

Rul ned af siden for at finde fotos/aktivitet fra den dato du ønsker.

Klik på billedet for stor størrelse - Kan derefter læses ned.

Den 1. januar 2014: Nytårstaffel

Atter i år blev der afholdt nytårs-taffel i klubben kl. 13 med den traditionelle menu bestående af røde pølser og en enkelt øl til at kommer over aftenens stra-badser. Der mødte 17 trætte medlemmer op for at ønske hinanden godt nytår.

Den 6. februar 2014: Besøg hos Mor’s Bike’s

Vi var 14 medlemmer, som havde meldt sig til at deltage i den årlige tur ned til Mor’s Bike’s. Det er altid en fornøjelse at besøge Mor's Bike's. Besøget giver os mulighed for at købe de sidste stumper til vore MC-er, så vi er klar til en god start på 2014 sæsonen.Tak til Mor’s Bike’s for en god aften med et fint bord med et righoldigt udvalg af søde sager.

Den 22. marts 2014: Bustur til Terndrup og Sæby

14 medlemmer og en gæst, havde meldt sig til at deltage i vores lørdagstur til Terndrup og Sæby. Præcis kl. 8 var der afgang fra klubben med kurs mod Terndrup via Ikast, Silkeborg, Randers og Hadsund. Første stop var K.B. Auto i Terndrup. Vi startede straks på en gennemgang af udstillingen med de flotte MC-er. Derefter var det tid til at læske ganen i det tilstødende klublokale med Boris som opmærksom vært. Kl. 12 indtog vi Terndrup Kro for at indtage en frokostmenu. En times tid senere drog vi videre til Hedebo Classic MC i Sæby. Bendt fortalte og viste os rundt blandt de mange sjældne MC-er, som han havde samlet igennem mange år. Til slut tog vi den direkte vej hjem. En stor tak til vores dygtige chauffør for god kørsel og opførsel.

Den 24. april 2014: Englandstur

En udvidet weekendtur til London og Birmingham. 9 medlemmer fra klubben deltog i denne spændende tur.

Den 4. maj 2014: Springmeet hos Neptun

Vi var to siger og skriver to fra GB Club. Hans og Ivan. Der var stor deltagelse til træffet. Vel ca. 70 englændere og en del af andre nationaliteter. Det var en kold tur at køre derud, men da vi kun var os to gik køreturen hurtigt. Vi fik varm kaffe og stort udvalg af kager som fruerne havde bagt. Lækkert. Lidt senere, da vi havde fået varmen, fik vi os en øl. Og masser af snak og kig på cykler. Der var mange spændende maskiner bl.a. en meget flot 59 ér Bonneville. En ældre BSA med gearskift ved tanken og en specialbygget cykel.

Den 8. maj 2014: Biler i Skibbild

Den 15. maj 2014: Ry gl. Flyveplads

Vi var 9 deltagere til Ry gl. Flyveplads. Det gode vejr havde lokket os afsted. Søren førte an, med en dejlig tur på små veje med mange sving. Der var stort fremmøde til træffet. Masser af biler og motorcykler, gamle og nye imellem hinanden. Det blev koldt, da vi skulle hjem, hvilket fik os til at køre den hurtigste rute over Silkeborg på hjemvejen. En god tur med mange deltagere fra vores klub.

Den 22. maj 2014: Holger Danske i Skjern

Vi startede ud i flot vejr. Men allerede efter 4 km havde vi mistet 2 mc-er. Vi holdt en pause i Lind på en parkeringsplads, hvor Ivan hidkaldte hans far som boede lige ved p-pladsen. Han skulle se de fine cykler. Poul kørte tilbage for at se om der var opstået problemer. Senere fik vi mobilkontakt, og det var en Norton, der ikke kunne køre “uden” bremser. Nu kørte vi så mod Skjern på hurtigste rute og Holger Danske blev besøgt og broen, hvor Kong Hans kom i vanskeligheder, blev besigtiget. Hjemturen ad små veje, med Finn F som fører, var afvekslende og smuk. Ved Snejbjerg blev troppen delt i to-tre hold. Nogle tog den rolige vej gennem Snejbjerg. Mens et par drønede ned på motorvejen skarpt forfulgt af en lille gruppe, som ikke nåede op. Kun p.gr. af heftig trafik og måske for lidt heste eller mod.

Den 12. juni 2014: Klargøring til Englændertræf i klubben

22 medlemmer var mødt op i klubben denne aften for at klargøre til træffet om lørdagen. Der blev skrubbet og fejet til den store guldmedalje. Værkstederne fik en tiltrængt oprydning i værktøjet. Derudover blev borde og stole klargjort til det forhåbentlige store rykind om lørdagen.

Den 14. juni 2014: Englændertræf på gågaden i Herning

Lørdag afholdt GB Club 2002 Midtjylland træf for Engelske motorcykler mellem Torvet og Tinghuspladsen i Herning. Træffet var arrangeret i samarbejde med City Herning og det var 6. år i træk træffet afholdtes. Der var rekord mange deltagere på Engelske motorcykler af ældre og nyere dato. Ca. 100 motorcyk-lister fra hele Jylland samt Fyn kom til Herning for at deltage i træffet og vise deres motorcykler frem og for at se andres motorcykler. Fra Åbenrå og Sønderborg i syd og til Ålborg og Hurup i Nord. Fra Mariager og Odense i øst til Ulfborg i Vest. Det er det største antal fremmødte i de seks år, hvor træffet har været afholdt. Vejret havde måske en del af æren for det store antal motorcyklister, men det var i hvert fald tydeligt, at vejret lokkede de mange inter-esserede tilskuere frem. Nu var der jo også mange aktiviteter at beskue i City! Arrangementet blev krydret med tidstypisk musik af det gamle Herning Band Alligators. Mange, også ikke-motorcyklister fandt vej til det lille musiktelt. Efter arrangementet, var der kaldt til træf i GB-Clubs lokaliteter i Hammerum. Her mødte ca. 80 af gæsterne fra Herning op til grillpølser og hyggesnak med ligesindede. Også her var antallet rekordstort.B-Club 2002 håber naturligvis, at træffet kan fortsætte i samarbejde med City Herning.

Den 26. juni 2014: Grillaften i klubben

Klubbens årlige grillaften havde som sædvanlig trukket mange medlemmer. Vore to dygtige grillmestre stod for aftenens menu: Ribben med massevis af dejligt tilbehør. Til kaffen fik vi serveret en stor og lækker lagkage. Kagen havde Lisbeth fremstillet på grund af Polles nær forestående runde fødselsdag.

Alt i alt - Igen en god aften med masser af råhygge.

Den 3. juli 2014: Hjarbæk Kro & Fjord

Søren ringede til mig sidst på eftermiddagen. Han ville høre, om jeg ville køre. Vi aftalte at se tiden an. En ½ time senere ringede vi sammen igen og beslutte at køre. Lars havde jo lovet tørvejr. Vi startede ud fra Klubben. Desværre kun tre deltagere Søren, Anders og Hans. Det gik godt i starten, der kom lidt støv-regn på et tidspunkt, men det var ikke noget problem. Så styrtede det lige pludselig ned. Hans briller duggede. Men de andre to ventede på Hans lidt længere fremme. Vi var godt våde, da vi ankom som de sidste. De andre var mere heldige og havde nået frem i næsten tørvejr. Der var MC-er fra Neptun, Randers, Birger fra Vemb og et par stykker fra Hadsund og selvfølgelig Britalia fra Viborg. De var mange, lidt flovt at vi kun var 3 deltagere fra GB-Club, men det var nok vejrudsigten. Turen hjem var i tørvejr, men Anders på Squere Four fik lidt problemer, så han og Søren listede hjem. Derfor kunne jeg lade Caferaceren få lidt omdrejninger.

Den 2. august 2014: Grønhøj Træf

Der var ingen samkørsel til Grønhøj træffet.Det er faktisk et meget god træf, hvor der lidt anderledes maskiner, fly, biler og meget andet godt at se på.

Jeg mødte Ole og Karen, Søren og Anders fra klubben, de var kørt i deres fine englænderbiler. På et tidspunkt dukkede der en større gruppe op på Velocetter, det var spændende cykler. Musik blev der også underholdt med. En god dag med godt vejr.

Den 16. august 2014: Rødkærsbro Træf

Vi var desværre kun 5 deltagere fra klubben. Per Ebdrup er selvskreven deltager. Han bor i Rødkærsbro og hjælper til med arrangementet. Ernst og Erling er faste deltagere, de er allerede på pladsen fredag. Ivan, Lindy og Hans deltog fra om lørdagen. Rødkærsbro træffet var som altid et godt og underholdende træf, hvor man møder alle gutterne og ser deres maskiner. Der var præmie til Birger fra Vemb for hans flotte ombyggede Trident. Hans fik publikums præmie for fineste standard. Hvilket han syntes var en anerkendelse, selv om det kostede en kasse øl.

Den 4. september 2014: Trehøje & Skovsøen

Køreturen til Trehøje blev anført af Finn Finnerup, som kørte en god rute ad de helt små veje. Han førte os mod Nybo - Ørre. Undskyld, men herefter fortaber ruten sig for mig, der var dog masser af gode sving. Vi kom godt til Trehøje og nød den flotte udsigt fra den 111 m høje top. Her stod vi så og manglede Lars, da der ingen udskænkning fandtes på stedet. Hjemturen kørte vi over Timring og Snejbjerg. Ved venstresvinget til Frølundvej holdt vi for rødt lys og blev passet op af nogle unge mennesker i en peppet golf. De gassede op og Lindy svarede prompte igen (Mon det skyldtes at det var 4 unge piger, der sad i bilen?)

Alle fulgtes ad, så vi kom hjem i samlet flok.

Den 1. november 2014: Strøjer Teglværk & Bilsamling

I klubbens bustur til Strøjer Teglværk & Bilsamling deltog 21 medlemmer og 9 gæster.

Præcis kl. 8:30 var der afgang fra Hammerum. Forinden var der dog lige tid til at indtage en kop kaffe med rundstykker. Kl. 11 var vi femme hos Strøjer. Som det første fik vi en rundvisning i teglværket. Dette var en spændende og interessant rundtur. Vores guide fortalte levende om frembringelsen af mursten.

Derefter var det bilsamlingen der stod på programmet. Igen var vores guide en god fortæller. Vi fik en masse at vide omkring de forskellige biler. Det være sig kongelige biler - sportsvogne - racerbiler - agent 007 biler og mange andre biler. Det er en enorm stor samling af spændende og sjældne biler. Derefter gik turen til Karolinelund Resturan for at indtage en gang biksemad. et var et held, at vi var godt sultne på det tidspunkt.Så gik det ellers hjemad efter en rigtig god dag. Vi landede i klubben igen kl. ca. 16. En stor tak til Finn A (vores chauffør) og Ivan (vores arrangement chef).

Den 4. december 2014: Julekomsammen

Vores efterhånden traditionsrige julekomsammen med auktion blev selvfølgelig også hold i år. John så vi igen i rollen som auktionarius. Dette klarede John i flot stil og hentede en pæn skilling ind til den slunkne klubkasse. Vores gløgg- og æbleskivemester Jørgen H. stod for aftenens kulinariske højdepunkt.

alt i alt en hyggelig aften med masser af medlemmer og gæster.

Engelske biler & motorcykler i Midtjylland

GB Club 2002 Midtjylland, Frølundparken 4, Hammerum, 7400 Herning