Fotos 2018

GB Club 2002 Midtjylland

Engelske biler & motorcykler i Midtjylland

Siderne er opdateret den 24. marts 2024

For at få et større billede - klik på billedet


GB Clubs fotogalleri 2018

Rul ned af siden for at finde fotos/aktivitet fra den dato du ønsker.

Klik på billedet for stor størrelse - Kan derefter læses ned.

Den 1. januar 2018: Nytårstaffel

En af vore mange traditioner er vores årlige "Nytårstaffel". Igen i år var der mange medlemmer, som mødte op kl. 13 for at ønske hinanden godt nytår. Atter i år stod den på røde pølser med et flot tilbehør. Formanden stod i køkkenet og styrede løjerne til alles tilfredshed. Vi ses til næste år!

Den 15. marts 2018: Generalforsamling

En kold aften i marts afholdte vi vores årlige generalforsamling. 28 medlemmer mødte op til generalforsamlingen. Efter formandens velkomst var der serveret smørrebrød og en enkelt påskebryg. Derefter gik vi over til det vi var kommet for: Generalforsamling. Formanden aflagde beretning og kassererens regnskab. Begge dele blev godkendt uden nævneværdige kommentarer. Der var genvalg til samtlige poster i bestyrelsen. Et enkelt punkt på dagsorden blev drøftet og resulterede i en prøveperiode frem 2019. Webmaster gennemgik mulighederne på vores hjemmeside for medlemmerne. Til slut takkede ordstyreren for god ro og orden inden vi gik over til kaffen.

Den 22. marts 2018: Forår i luften

Trucken er klar, chaufføren ligeså. Cyklerne kom ned fra loftet og hallen igen fyldt op. Nu venter de kun på forår og godt vejr. Dog er der et par stykker, som skal have lavet lidt håndarbejde.

Den 5. april 2018: Klargøring til Stumpemarked

Et stort antal medlemmer mødte op i klubben for at gøre de sidste stumper og MC-er klar til Stumpemarked i MCH på lørdag. Der blev skruet, ladet og pudset, alt skulle gerne være klar til at stille op i løbet af fredagen i MCH. En enkel fødselsdags øl og aftenkaffen blev der selvfølgelig også tid til.

Den 7. april 2018: Stumpemarked i Herning

Det er efterhånden blevet en tradition at klubbens medlemmer stiller op til Stumpemarked. I år var vores stand flot bemandet med medlemmer, som stod for fremvisning af nogle af klubbens MC-er. Derudover blev der også langet lidt stumper over disken. Selvfølgelig kunne den sædvanlige kaffe og rund-stykker ikke undværes. En rigtig god dag med masser af snak. Der er stumpemarked igen lørdag, den 27. oktober 2018.

Den 12. april 2018: Stemmeværket ved Arnborg

I den lidt stride Østenvind, havde 5 MC fundet vej til Stemværket over Skjern Å ved Arnborg. Den første tur i denne sæson forløb uden problemer, og der blev også tid til et tændrørs skift / forsøg, med en anden type på en MC. Vi var tilbage til klubben i god tid.  Kaffen og ostemadden var, som sædvanlig, klar ved ni-tiden.

Den 19. - 22. april 2018: Englandstur

Dag 1.    British Motor Museum, Banbury Road, Gaydon,   Warwickshire. World´s largest collection of historic British Cars.

Dag 2.    Black Country Living Museum, Tipton Road, Dudley, Norton Motorcycles, Donington Hall, Derby

Dag 3.    The 38th Carole Nash International Classic MotorCycle Show, Weston Rd, Stafford, Staffordshire

Dag 4.    Triumph Motorcycles, Dodwells Rd./Normandy Way Hinckley

              Arrangementsgruppen: Hans, John, Kurt, Søren, Allan og Ivan.

Den 26. april 2018: Rørbæk Sø

En strid vind og en bestemt ikke sommerlig temperatur, forhindrede ikke 6 MC at tage turen til den smukke Rørbæk Sø. Turen ud gik over Isenvad- Ejstrup-holm og hjem, over Fasterholt- Høgild - Lind, til klubben og varmen. En frisk tur i det lidt barske forår.

Den 6. maj 2018: Springmeet hos Neptun

En god håndfuld medlemmer var til Springmeet hos Neptun i Årslev, igen i det flotteste forårs vejr.

Den 17. maj 2018: Søby Hus

5 mc kørte fra klubben i det fine forårsvejr, 2 MC var ved Søbyhus ved ankomsten dertil. Der var ikke meget aktivitet ved dette veterantræf, men en kop kaffe og et par skiver is med jordbær sovse kunne bøde på manglerne. Turen gik stille og roligt hjem til lidt små reparation på en enkelt MC, samt mere kaffe og ostemad.

Den 24. maj 2022: TF-film & fotos forår

Film optaget (Ikke mulighed for at se her) for Thisted Forsikring

Den 24. maj 2022: Klubtur til Skaven Strand

Den 31. maj 2018: Løven Bilmuseum

Denne torsdag gik turen til Løvens Bilmuseum i Skjern, hvor Niels Jacobsen og Frue stolt fremviste og fortalte om deres private bilsamling. Vi var 8 MC og 2 biler afsted med i alt 11 personer. Vi blev efter fremvisningen beværtet med kaffe, vand og småkager. Turen både ud og hjem gik ad de små veje. Dog valgte nogle deres egne veje på hjemvejen. Det var en fin tur, kyndig anført af en Gul Mini.

Den 7. juni 2018: Træf i Brande

Det ualmindelige gode vejr skal ikke have skylden for, at kun 5 MC kørte med på Torsdagsturen til Torvet i Brande. Turen ud gik over Søbylund og Fasterholt og ad "bagvejen" til Torvet, hvor der var nok at se, og høre på, plus diverse vådt og tørt. Hjem turen gik ad den gamle hovedvej 18, Skomagerbakken i Høgild, Søby, tilbage til Klubben. Alt sammen i et fornuftigt tempo.

Den 16. juni 2018: Englændertræf i Herning

Vores 10 års jubilæumstræf kunne vi denne gang afholde på en ny plads i Herning. Vi havde lagt op til det helt store, men der kom knap så mange deltagere, som vi havde håbet på. Dette skyldes muligvis de meget kedelige vejrmeldinger, som diverse metrologer oplyste. Om eftermiddagen skulle det styrte ned med regn. Dette holdt heldigvis ikke ”vand”. Vores gæster fandt efterhånden frem til vores nye placering. (Træffet blev flyttet i sidste øjeblik – Beklager). Vi havde nogle fantastisk timer inde på Poulsens Plads, med massevis af snak med gamle og nye bekendte. Pladsens musiker spillede alle de gode gamle 60- hits. Massevis af kaffe og rundstykker til publikum og selvfølgelig også til alle vore deltagende MC-er. Efter alle deltagerne efterhånden havde fået de traditionelle pølser og øl/vand var klokken henad 14, gik turen videre til Hammerum, hvor klubben igen var vært med kaffe og 10 års jubilæumskage. På klubben vegne vil jeg gerne sige tak til alle vore deltagere for en hyggelig dag.

Den 21. juni 2018: Grillaften i klubben

Igen i år var der kaldt sammen til samling omkring grillen. Der deltog ca. 40 medlemmer og pårørende. Det blev en hyggelig aften. Finn A. og Søren passede grillen, dog med afløsning ind i mellem, således at de også havde mulighed for at få en kotelet og pølse med tilbehør. Senere var der kaffe og brownies.

Snakken gik lystigt. Der er masser at tale om sådan en aften. Vagn Jensen deltog også i denne aften og havde medbragt flotte Triumph MC-er. Om der kom en handel ud af det, det ved jeg ikke, men interessen var stor. Dette var som sædvanlig en dejlig, selv om vejret var blæsende og koldt.

Den 28. juni 2018: Slimtoften - Gl. Ry

På torsdagsturen til Slimtoften, Gl. Ry, kørte 4 MC, den ene med passager, samlet fra klubben dog med en lille forsinkelse. 2 MC var kørt tidligere. Der var som sædvanlig mange til træffet, og alle nød det gode vejr. Vi nåede lige tilbage til klubben, før kaffen og ostemadderne var sluppet op. En fin tur, som godt kunne startes og sluttes lidt tidligere, for at undgå den værste lave sol i øjnene på hjemturen.

Den 5. juli 2018: Sommertræf på Hjarbæk Kro

Atter i år var der kaldt til træf på Hjarbæk Kro sammen med vore MC-venner. Der var fyldt godt i lokalet. Jeg kunne tælle over 50 fremmødte, heraf var vi 9 medlemmer fra klubben. Det var dejligt at se så mange venner møde op til en gang Hjarbækgryde med tilhørende Hancock øl. Mad og øl smagte som sæd-vanlig godt og der masser af med. Snakken gik livligt ved bordene. fter et par timer kørte vi alle hjemad mod klubben, hvor ikke deltagende medlemmer i træffet havde travlt med at skrue i deres MC-er. Kaffe og ostemadder blev der dog også tid til. En god tur, men med et lidt køligt vejr til en forandring.

Den 12. juli 2018: Mossø rundt

Truende tordenskyer afholdt ikke 4 MC fra at tage på Torsdagsturen Mossø Rundt. Vi oplevede ikke nogen regnbyger, men våde vejbaner nogle steder. Der blev holdt pause på ca. halvvejen af turen ved Dørup Rasteplads, hvor vi fik selskab af tre kattekillinger. En lidt generende lav sol hindrede os ikke at nå tilbage til klubben, hvor kaffen og ostemadden blev nydt udendørs i den flotte højsommer aften.

Den 19. juli 2018: Busbjerg og Gudenådalen

Kun tre MC-er, Ander O. - Finn F. og frue - og Frank A. tog turen til Busbjerg. Ingen af os vidste præcis, hvor det var, så vi blev enig om, at det var nok der!!! Vi fandt også en "Knold" mellem Bjerringbro og Ulstrup. Efter et par forsøg på at angribe den, fandt vi også et skilt, godt gemt i buske og græs, som pegede til en P plads via en smal grusvej. Knolden var der, men tiden og energien var ikke tilstrækkelig til en bestigning. Naturen omkring Gudenådalen er meget smuk, så set fra den vinkel, var det en god tur. Da vi kom tilbage, var der ikke et øje i klubben, så FF og Frue, dækkede op i privaten med kaffe, ostemad, småkager m.m.

Den 26. juli 2018: Kølkær Træf

Vi var 7 mandstærk fra klubben, der i et fantastisk flot vejr tog turen til Kølkærtræf. Nogle medlemmer mente, at vejret var for "flot", så der blev indtaget en del is og andet godt kølende. Efter en god times tid gik turen ud til klubhuset, hvor del medlemmer sad udenfor for at nyde den sidste aftensol. Selv i denne varme fik vi selvfølgelig også vores sædvanlige kaffe og franskbrød.

Den 2. august 2018: Slimtoften ved Ry

Vi var 4 MC'er, to med passager, som valgte vejen gennem Virklund/Paradisvejen til Ry. 1 MC fra klubben var allerede ankommet til Slimtoften. Her var der, som sædvanlig, samlet mange køretøjer. Efter snak og dækspark kørte vi tilbage til klubben over Them/Hjøllund/Isenvad. De høje træer ad denne rute, skyggede delvis for den lavtstående sol. Kaffe og ostemad blev igen nydt i det fri på denne dejlige højsommer aften.

Den 9. august 2018: Bøllinghus MC Træf

4 Mc’ er og en bil med to medlemmer tog turen til Bøllinghus MC-træf på trods af truende tordenskyer. Et medlem var selv kørt til Bølling. Flere var kørt afsted uden aftensmad, men det blev der rådet bod på fra Bøllinghus MC Klubbens velfungerende køkken / servering. Diverse lækkerier og drikke blev indtaget i klubbens have i den lummervarme sensommeraften. Efter en god snak med andre MC kører, vente alle tilbage til klubben, før et kraftigt regnvejr satte ind. Kaffen og ostemadden blev nydt indendørs.

Den 23. august 2018: Silkeborg Havn

Endnu en gang tog nogle af vor medlemmer turen til Silkeborg for at læske ganen med en god is. På vejen dertil blev der også gjort et stop ved mindestenen for Kaj Munk.

Den 30. august 2018: Klubtur til Skovsnogen

Torsdagsturen gik denne gang, ad småvejene, til "Skovsnogen" på Døvlingvej ved Skarrild. 8 MC'er deltog og efter parkering på en lidt skrå P plads, blev en stor sten, som var tabt ned i en bil, diskuteret kraftig. På en rask gåtur rundt i det meget smukke område, blev vores "Kunstneriske Egoer" beriget med ind-tryk fra diverse Surrealistiske kunstværker, og vi fandt også ”Skogsnogen”. Tiden tillod desværre ikke, at vi så hele anlægget, som absolut er et besøg værd. Hjemturen til kaffen og ostemadden gik af de hurtige veje, og resten af aftenen forløb, som sædvanlig, med snak og klubhygge.

Den 1. september 2018: Vildbjerg Motorfestival

En håndfuld af klubbens medlemmer havde valgt at bruge en lørdag formiddag på, at besøge Vildbjerg Motorfestival i det flotte sensommervejr.

Den 6. september 2018: Skovsøen

7 MC'er startede fra klubben på torsdagsturen til Skovsøen i Trehøje bakker. Allerede få hundrede meter fra klubben fik undertegnede fejl på Triumph én og måtte vende tilbage til klubben og bytte maskine til en Honda. Ved Trehøje Golf Club mødets jeg med Svend, som havde en tung læsset rygsæk med. Vi spadserede ned til Skovsøen, hvor resten af holdet ankom ad den grusede skovvej. Svend fik tømt sin rygsæk og indholdet nydt med anstand i den lune sensommeraften. Hjemturen gik ad nogle småveje til klubben, kaffen og ostemadden.

Den 13. september 2018: Søbyhus Træf

Vi var 4 MC'er afsted og mødets med en Mini, som var ankommet i forvejen. Vores turleder valgte at gøre den relative korte tur noget længere og vi kørte steder, hvor vi normalt ikke kommer. Det blev til en fin tur, og lidt småregn generede ikke. Vi nåede tilbage til klubben, kaffen og ostemadden, før mørket sænkede sig.

Den 27. september 2018: Kølkær Træf

En strid vind og lidt småregn var ikke nok til at hindre 9 MC'er fra klubben i at mødes til årets sidste klubtur og sidste "Kølkær Træf". Efteråret havde sat sit præg på træffet, der var ikke så mange MC'er, som før set. Turen tilbage til klubben forløb uden problemer og før mørket sænkede sig. Her var som sædvanlig klubhygge, kaffe og ostemad, og en enkelt MC, som skulle "Saves over"!

Engelske biler & motorcykler i Midtjylland

GB Club 2002 Midtjylland, Frølundparken 4, Hammerum, 7400 Herning