Fotos 2022

GB Club 2002 Midtjylland

Engelske biler & motorcykler i Midtjylland

Siderne er opdateret den 3. juli 2022                 Mail til webmaster  *  Mail til GB Club 2002 Midtjylland Mail til MC salg               For at få et større billeder - klik på  billedet

GB Clubs fotogalleri 2022

Rul ned af siden for at finde fotos/aktivitet fra den dato du ønsker.

Klik på billedet for stor størrelse - Kan derefter læses ned.

Den 9. april 2022: Stumpemarked i Herning

Stumpemarked i Herning er ved at blive en tradition for GB-Club.

Vi møder gamle kendinge til en hyggelig snak og får også en del nye ansigter i tale. Der er en del arbejde med at køre cykler til og fra standen, opsætte borde og alt det andet.

Uden Johns huskeseddel med kaffemaskine og mange andre ting ville det ikke kunne fungere så godt, som det gør. MCH sponsorerer lækkert smørrebrød.

Alt i alt en hyggelig dag for os og  vores gæster.

Den 3.  maj 2022: Tirsdagsklubben

Et stort tillykke til Anders O, som havde fødselsdag, og det blev fejret i Tirsdagsklubben på en rigtig flot formiddag.

Den 5. maj 2022: Klubtur til Kartoffelkælderen

Vi var i alt 6 fremmødte til turen til Hodsager torsdag aften. Vejret var rigtig godt – sol og næsten ingen vind. Da Finn Finnerup kendte ruten derud, blev han vejviser på turen.Det gik rask til med at komme derudaf….men ok, det skal dog også retfærdigvis siges, at vi indimellem også var nede på den tilladte hastig-hed. Inden vi havde set os om, var vi ved kartoffelkælderen. Kælderen var egentlig ikke så stor, men den var godt vedligeholdt og pæn. Lidt historieskrivning var der også i kælderen. På hjemturen kørte vi ad nogle mindre veje og lige pludseligt lå der et tykt lag gylle over hele vejen – ingen af os slap uskadt igen-nem – cyklerne blev sådan set  smurt ind i gylle – rigtigt træls at landmanden ikke havde fjernet det. Det kostede en hel del rengøring bagefter.

Da vi nåede hjem i klubben, var det godt med en øl + kaffe og ostemad.

Den 26. maj 2022: Kølkær Træf

Der var en del køretøjer på denne torsdags Kølkærtræf. Ikke så mange som tidligere set, men en helligdag taget i betragtning dog et pænt fremmøde

Klubben var også pænt repræsenteret med et medlem, og klubaftenen kunne mønstre hele 4 medlemmer og den sædvanlige hygge, kaffe og ostemad.

Den 9. juni 2022: Bøllinghus MC-træf

11 Mc tog denne torsdag til Bøllinghus MC-træf, der som sædvanlig var godt besøgt. Desværre gik Hans E. glip af de gode ben med tilbehør, da hans MC kun nåede til Assing, med defekt olietryk, og måttet køres hjem med vejhjælp. Det var fint køre vejr og der var en del aktivitet i klubben da vi kom retur, og tillykke til Søren S.J. som gav en fødselsdags øl. Aftenen afsluttedes som sædvanlig med hygge, kaffe og ostemad

Den 16. juni 2022: Sommerrengøring.

Der var mødt mange medlemmer op i klubben til den årlige sommer rengøring og klargøring til Englændertræf. Arbejdet skred hurtigt frem og blev krydret med en fødselsdags øl, tillykke til Erik J.  Da rengøringen var afsluttet, var det tid til den sædvanlige gode ostemad og kaffe, der kunne nydes både inden- og udendørs.

den 18. juni 2022: Englændertræ på Poulsens Plads/Bredgade vest.

Vores program var blevet ændret til dette års træf. Vi skulle mødes i klubben til kaffe og rundstykker kl. 10. Vi var lidt betænkelige, om vi kunne få samlet nok deltagere. Heldigvis var der mange, som havde set ændringen i programmet og mødt op i klubben. Efter kaffen blev der kørt i samlet trop ind til Poulsens Plads med ankomst kl. 11. Derefter startede vores ualmindelige gode band op med godt gammel rock. Der blev serveret en forfriskning til de ca. 100 frem-mødte MC-er. Kl. 13:00 brød vi op igen for atter tage ud i klubben til grillpølser og kaffe. I alt en god dag med et flot vejr i godt selskab med vores MC-venner.

Vi ses i 2023.

Den 30. juni 2022: Grillaften i klubben.

Formanden bød velkommen på en herlig sommeraften i klubben til grillaften for de godt 40 medlemmerne og pårørende, som var mødt op. Der blev tilberedt et stykke lækkert kød efterfulgt af pølser af vores dygtige grillkokke. Dertil et flot tilbehør af kartoffelsalat, salat og brød. Jo – der manglede ikke noget. Aftenen sluttede med kaffe og småkager. Et fint arrangement som arrangørerne kan være stolt af.

Tekst

Engelske biler & motorcykler i Midtjylland

GB Club 2002 Midtjylland, Frølundparken 4, Hammerum, 7400 Herning