GB Club 2002 Midtjylland

Engelske biler & motorcykler i Midtjylland

Siderne er opdateret den 19. oktober 2021              Mail til webmaster  *  Mail til GB Club 2002 Midtjylland  * Mail til MC salg            For at få et større billeder - klik på  billedet

GB Club 2002 Midtjyllands klublokaler

Baren

Klubbens bar er et naturligt samingssted efter en aktiv af-ten, hvad enten det er sommer eller vinter.

Ved baren i vores klublokale er der mulighed for at nyde din aftenkaffe m.m.

Kurt fortæller om

klubbens start.....

Værksted I

Kapaciteten er netop ble-vet øget med et værksted mere. Her har vi plads til 3 motorcykler.

Derudover har vi også mulighed for male, pole-re, rense, samt hvad der ellers er behov for at hol-de en  MC-er i god stand

Værksted II

I dette værksted, har vi mulighed for at reparere eller renovere 4 motorcy-kler af gangen på motor-cykleborde.

Dertil har vi selvfølgelig også meget af det værk-tøj, som der skal til for at klare diverse opgaver med MC-erne.

Tirsdagsklubben

Hver tirsdag året rundt mødes nogle af vore medlemmer om

formiddagen i klubben for at skrue og pudse på deres motorcykler.

Derudover er der også et hyggeligt samvær de dage.

Værksted

Følg projekt Velocette her!

Hallen

Det første man kommer til i klubben er vores hal. I hallen af-holder vi vore gneralforsamlin-ger og klubfester med  mange deltagere.

I vinterperioden bruges det og-så til kurser, foredrag m.m.

Om sommeren, hvis vejret ikke ligefrem tillader udendørs akti-viteter, har vi her et sted under tag, hvor vi kan give vore MC-er et lille tjek.

Engelske biler & motorcykler i Midtjylland