Fotos 2007

GB Club 2002 Midtjylland

Engelske biler & motorcykler i Midtjylland

Siderne er opdateret den 10. juli 2024

For at få et større billede - klik på billedet


GB Clubs fotogalleri 2007

Rul ned af siden for at finde fotos/aktivitet fra den dato du ønsker.

Klik på billedet for stor størrelse - Kan derefter læses ned.

Den 31. maj 2007: Årets første Kølkær Træf

Den 14. juni 2007: Vores årlige grillaften i klubben

Den 21. juni 2007: Klubtur til Mallehøj

Den 28. juni 2007: Juni måneds Kølkær Træf

Den 5. juli 2007: Sommer klubaften

Den 5. juli 2007: Udsigtspunktet i Søby

Den 17. august 2007: Rødkærsbro Træf

Vi havde en god tur til Rødkærsbro. Desværre var der kun 6 deltagere i år. Der var god underholdning da Lindy mødte med telt. Han sagde hurtig rejsning, det tog 5 mand 3 kvarter. Formand Kurt forlod os efter en givtig snak og en kasse øl. Det blev en indbringende tur for GB Clubs deltagere. Der var 2  udtrækning-spræmier. Til Lindy handsker og et Triumph krus. (nu mangler han bare Triumphen). Finn K. vandt handsker og et flot stueur med Triumph logo. (Hvad siger Lisbeth mon; den kan jo altid hæges op i hans værksted).

Den 23. august 2007: Silkeborg Havn

Vi var 10 MC mødt op til klubaftenen.

Derefter tog turen af bagvejen til Silkeborg. Vi gjorde holdt ved havnekiosken, hvor der allerede var en del MC-er samlet, men vi fik vores is

Den 30. august 2007: Kølkær Træf

Denne gang var der ikke samlet så mange MC-er, som der plejer, selv om vejret var godt. Ved 20:30 tiden var vi returneret til klubben..

Den 25. oktober 2007: Klubaften & Oles Triumph

Den 29. november 2007: Klubtur til Bo i Ikast.

Vi mødtes i klubhuset, hvorfra vi straks kørte til Ikast for at starte aftenen ved Anders. Der var gjort klar til vores besøg. Han havde stillet øl og vand frem til forfriskning.

Anders har indrettet sig et nyt værksted, i hvilket han rigtig har mulighed for at dyrke alle sine interesser, som spænder over meget. Det er ikke kun motorcykler det hele drejer sig om. Det var interessant at se hvad Anders har gået og puslet med gennem årene.

Herefter gik turen videre gennem Ikast for at ende hos BoCart. Hos BoCart gav Bo os en meget flot gennemgang af virksomheden. Vi fik rigtigt indblik i, hvor meget det kræver at drive et firma, som har en helt speciel produktion af gokarts.

Den 13. december 2007: Julekomsammen

Jørgen serverede som sædvanlig med stor omhu aftenens lækre æbleskiver og dejlig stærk gløgg. Jo …..Det var bare med ikke komme i vejen for hans kulin-ariske udfoldelser.

Vi var heldigvis rigtig mange, der var mødt op til klubbens juleafslutning. Det blev en dejlig aften, hvor det var hyggen, der var i højsædet.

Engelske biler & motorcykler i Midtjylland

GB Club 2002 Midtjylland, Frølundparken 4, Hammerum, 7400 Herning

unsplash