Fotos 2024

GB Club 2002 Midtjylland

Engelske biler & motorcykler i Midtjylland

Siderne er opdateret den 26. februar 2024

For at få et større billede - klik på billedet


GB Clubs fotogalleri 2024

Rul ned af siden for at finde fotos/aktivitet fra den dato du ønsker.

Klik på billedet for stor størrelse - Kan derefter læses ned.

Den 1. januar 2024: Nytårstaffel GB Club 2024

25 medlemmer var samlet til det traditionsrige nytårstaffel i Klubben. Formanden stod denne gang for særdeles velsmagende røde pølser og brød med div. tilbehør og en øl/vand afhængig af, hvad man kunne tåle. En dejlig måde at starte det nye år på i et godt selskab

Den 4. januar 2024: Fællesspisning i klubben.

24 mand stærk var denne aften mødt op til stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder. Klubkokken Søren og hans kokkemandskab stod for frembringelsen af denne dejlige ret. Alle mand gik til fadet med god appetit. Maden smagte fantastisk, og der var nok til alle på fadene og i gryderne. Efter spisning var der mulighed for en kop kaffe med småkager. Enkelte medlemmer kunne ikke dy sig og skulle lige ind på værkstederne for at skrue lidt.

Igen en god aften, som vil blive gentaget senere på året. Tak til alle kokkene og opvaskere.

Den 22. februar 2024: Klubtur til Jes.

Vi var en snes medlemmer på en eksekution til Jes for at se hans imponerende samlingaf knallerter og biler og alt mulig andet, lagret i en bygning i stueetagen og på 1. sal i hans værksted og i et meget stort maskinhus. Vi blev beværtet med kaffe og "Drømmekage" og snakken gik lystigt omkring de mange ting i samlingen. Vi var lidt misundelige på den me-gen plads Jes har, men blev enig om at jo mere plads, jo mere kan man rode. En del af os afsluttede aftenen med lidt sen kaffe og ostemad i klubben, og blev enige om at det havde været en god tur.


Engelske biler & motorcykler i Midtjylland

GB Club 2002 Midtjylland, Frølundparken 4, Hammerum, 7400 Herning