Fotos 2020

GB Club 2002 Midtjylland

Engelske biler & motorcykler i Midtjylland

Siderne er opdateret den 10. juli 2024

For at få et større billede - klik på billedet


GB Clubs fotogalleri 2020

Rul ned af siden for at finde fotos/aktivitet fra den dato du ønsker.

Klik på billedet for stor størrelse - Kan derefter læses ned.

Den 1. januar 2020: Nytårskur med taffel

Der var 28 medlemmer, fruer og gæster samlet til den traditionelle Nytårskur. Det er vist nok rekord deltagelse. De gode ”GØL” Pølser (med tilbehør) blev spist op og en Øl/Vand var der også plads til, ligesom kaffe og en småkage. Ingen bar præg af de store kvæstelser efter Nytårs Aften, dog så enkelte lidt trætte ud. Vi takkede af efter en god times tid, og forlod klubben i god ro og orden efter et vellykket arrangement.

Den 12. marts 2020: Generalforsamling

Den ordinære generalforsamling i klubben var blevet annonceret for lang tid side, derfor valgte bestyrelsen også at gennemføre generalforsamlingen på trods af Korona situationen. Efter indtagelse af et par stykker brød med tilbehør, blev generalforsamling afholdt i god ro og orden med deltagelse af 24 veloplagte medlemmer. Efter godkendelse af formandens fyldestgørende beretning og kassererens regnskab, blev den siddende bestyrelse og revisorer genvalgt. Der blev efterfølgende hygge snakket over en kop kaffe og en småkage.

Den 16. april 2020: Stemmeværket ved Arnborg

Nu lokker atter de lange veje..... Det må sandes, idet ikke mindre end 14 MC var mødt op til årets første torsdagstur til Stemværket ved Skjern Å i Arnborg. En enkelt MC kom ikke afsted, men resten havde en fin tur, som sluttede ved klubben, for de fleste. Ikke med kaffe og ostemad, men med en enkelt fødsels-dags bajer, og med behørig afstand, foran og i klubben.

Den 7. maj 2020: Sdr. Resen Naturpark

Der deltog godt en halv snes MC. Alle, som startede, kom efterhånden med og vi kunne hyggesnakke på bålpladsen ved Bavne vej og gå lidt rundt i området omkring den gamle Brunkuls sø. Turen forløb uden større problemer, og sluttede for den fleste omkring / i klubben, dog uden kaffe / ostemad / varme Hveder... Øv.

Den 14. maj 2020: Kulsøen ved Troldhede

Man siger nok at vinden går frisk over Limfjordens vande, men det gjorde den sandelig også over de Vestjyske flader, da en halv snes MC begav sig ud på Torsdagsturen til Kulsøen ved Troldhede. Der var dog godt læ på parkeringspladsen ved søen, hvor KM havde taget Corona madpakken med i sidetaskerne. Det blev en lidt kold tur hjem til klubben, men alt i alt en fin tur i den nu meget flotte natur.

Den 28. maj 2020: Træf ved Siimtoften

Det gode vejr til trods, var kun 5 MC klar til vores torsdagstur til Simtoften, Ry. Der var som sædvanlig en del mennesker, med behørig afstand på grøn-sværen, lidt mindre på parkeringspladsen. Den fine tur, som ud blev anført af E.J. og hjem af H.E. på den store remskive, forløb uden problemer. I klubben kunne vi sige tillykke med fødselsdagen til A.O. over en kop øl, og minsandten om det ikke også blev til en kop kaffe og en ostemad, der ville noget!

Den 11. juni 2020: JSB Racing - Ringkøbing Havn

Vores Torsdagstur til JSB Racing i Ringkøbing må siges var en succes. 14 MC og en bil med 5 personer kørte allerede kl. 17.00 mod vest. Ved ankomsten til JSB Racing, fik vi en gæstfri modtagelse og en informativ rundvisning i det store værksted og garager. Stor tak til Sivert og Inge Bak. Vi havde bestilt plads på Peking Restaurant på Havnen omkring kl. 20.00, hvor vi udendørs kunne nyde vejret, udsigten og den gode mad. Turen tilbage til klubben forløb også uden problemer. nogle valgte at køre direkte hjem. Selvom franskbrød var købt hjem, havde ingen appetit til ostemad kun en kop kaffe m.m.

Den 18. juni 2020: Sommerrengøring i klubben

Mange medlemmer var mødt op til den årlige rengøring/oprydning i klubben. Efter at gulvene var blevet ryddet og alt kørt udenfor, blev de fejet, skrubbet og vasket med maskine, næsten til en ukendelighed. Alt blev så kørt/ stillet på plads og linet op. Fantastisk at vi kan have så meget i klubben. Der var også tid til hyggesnak og aftenen blev afsluttet med kaffe og den sædvanlige ostemad.

Den 25. juni 2020: Grillaften i klubben

41 personer M/K var tilmeldt vores årlige Grillaften i klubben. Det var igen en ny rekord for opbakning til et arrangement. Jeg tør godt sige, at alle nødt det fine vejr. den udendørs opdækning og den gode mad, som festudvalget igen havde fremtryllet. Stor tak til dem. Omkring kl. 22.00, hvor temperaturen stadig var over 20 gr begyndte oprydningen, som hurtig kom fra hånden, og de sidste luskede hjem fra klubben klokken godt 23.00. Det var en fin og hyggelig aften.

Den 2. juli 2020: Fællestur til Hjarbæk

Et af sommerens højdepunkter er vores torsdagstur til Hjarbæk Kro og Kroens formidable »Hjarbækgryde« Paprika-gryde med mørbradbøffer, bacon, cocktail-pølser, champignon, ris eller pommes. Vi drog 14 personer afsted fra klubben allerede kl. 17.00 og velankomne med appetitten i god behold, mødtes vi med folk fra andre klubber, så vi i alt var 43 personer samlet til træffet. Der blev gået godt til fadene / gryderne og den hyggelige sammenkomst blev afsluttet med kaffe, før vi igen kørte tilbage til klubben. Her blev vi igen beværtet med kaffe og ostemad m.m. og sluttede aftenen med den sædvanlige klubhygge.

Den 9. juli 2020: Mossø rundt

Torsdagsturen til Kloster Mølle blev, i denne ferietid, kørt med deltagelse af 6 MC. Vi fandt ikke Kloster Mølle, men valgte at køre Mossø rundt. Der blev dog til en rast ved Vædderbro og en kort gåtur ned til Mossø i det gode vejr og flotte natur. Peter D mente at der var fisk i søen, og han havde ret. Turen tilbage gik over Hjøllund uden problemer, men omkring Isenvad knækkede undertegnedes koblingskabel. Ideen med at holde øje med MC-en bagved, virkede og jeg blev eskorteret af Per J det sidste (trælse) stykke vej til klubben i 2. gear, heldigvis uden stop for anden trafik eller røde lys. I Klubben blev turen evalueret, som en god og flot tur, og aftenen blev sædvanen tro, afsluttet med kaffe og ostemad m.m.

Den 16. juli 2020: Dollerup bakker

Det var en fantastisk klubtur denne aften til Dollerup Bakker. På turen kom vi forbi en mand, der havde sat en BSA til salg. Vi nød den flotte udsigt ud over søen. Der blev også tid til at købe en is, inden kiosken lukkede.


Den 30. juli 2020: Kølkær Træf

En lille halv snes medlemmer havde vovet sig til træf på Vest Marken i Kølkær. Et par stykker kørte sammen fra klubben, andre var selv kørt / ankom hen ad tidlig aften. Der blev sparket dæk og snakket med de relative få, som var til træffet, dog tror jeg over det tilladte antal. Da vi var ved at gøre klar til hjem-turen, kom der da også en patruljevogn, og der blev spurgt efter arrangøren af træffet. Vi vidste ikke noget, men skyndte os tilbage til trygge rammer med kaffe og ostemad i klubben.

Den 6. august 2020: Stauning Havn

9 MC-er, der af to med passager, drog mod vest i den ualmindelige smukke sommeraften, nærmere bestemt mod Stauning Havn. Det blev en sjov og "snørk-let" tur, kyndig anført af SSN. Ved ankomsten til den smukke lille havn, var det så varmt, at det næsten var umuligt at få overtøjet af. Det nærmest klistrede til den bare arme. Det havde myggene ikke noget i mod, og de tog sig for af retterne, mens vi spankulerede rundt på havnen. Turen hjem blev også kørt af små veje, og ikke mange var til at tage i mod i klubben omkring kl. 21.30, men LV havde dog, som sædvanlig sørget for kaffe og ostemadder. Det var en flot tur på en skøn aften.

Den 20. august 2020: Vrads Station

Selv med lidt våde vejbaner og en lavt hængende mod sol på hjemvejen, havde hele 3 MC-er fornøjelsen af torsdagsturen til Vrads Station. Det er et pudsigt sted, i en dalsænkning midt ude i skoven i en ualmindelig smuk natur med blomstrende lyng på skråningerne. Turen både ud og hjem blev kyndig anført af Finn F. i et tempo som passede til de små snoede veje. I klubben var en del medlemmer samlet til klubhygge, kaffe og en ostemad, som ellers kunne jage de fleste væk. Smagen kunne nydes resten af aftenen.

Den 3. september 2020: Træf i Aulum

Som torsdagstur blev MC og Veterantræf i Aulum valgt, idet Hans E. og undertegnede ikke havde spist aftensmad, og på pladsen kunne der købes pølser og brød. Vi startede 6 MC'er, men allerede ved Gjellerup Kirke, vendte John P. om med gennemblødte bukser. Vi andre fortsatte på trods af noget småregn, og fik en god tur ud af det. Pølserne var gode med brødet var ikke ristet, så det var ikke værd at skrive hjem om. Der var ingen borde, så "menuen" bliv indtaget på låget af en affaldsspand, som hele pladsen absolut skulle bruge, på trods af flere opstillede. I klubben var vi ved tilbagekomsten en lille snes medlemmer samlet til en fødselsdags øl (Ole H.) - kaffe og igen en god og stærk ostemad.

Den 10. september 2020: Rørbæk Sø

På torsdagsturen til Rørbæk Sø deltog ikke mindre en 12 MC'er. Igen kørte Finn F.  forrest og fandt en fin rute til parkeringspladsen ved Vester Mølle Røgeri. Flere købte en is i møllehuset, hvor der var selvbetjening. Mens den blev spist, gik snakken lystig, og det gode vejr blev nydt. Ved starten på hjemturen konstaterede Ole H. at han var punkteret. Halvdelen af turens deltagerne var over alle bjerge, mens resten blev, og der blev gjort flere forgæves forsøg på at pumpe luft i Oles baghjul. Derfor blev ringet op til klubben. Søren S. og Ernst E. koblede vores trailer på en bil, og kørte til Rørbæk Sø for at samle Ole H. op.

Resten kørte tilbage til klubben, hvor vi igen kunne blive enige om en fin tur. Vi kunne dog mærke et kraftigt temperaturfald på hjemturen, så kaffen og ostemadden gjorde ekstra lykke, sammen med den sædvanlige klubhygge.

Den 17. september 2020: Uhre Naturpark

Den 24. september 2020: Årets sidste klubtur

Årets sidste klubtur gik til sidste Kølkærtræf dette år. Både vejret og CIVID-19 restriktioner satte sit præg på træffets størrelse. Dog kunne vi fra klubben samles 10 MC'er, til et, sidst på dagen, noget vådt og klamt træf. Pølser, biksemad m.m. var der alligevel plads til før turen gik tilbage til Klubben. Finn F. havde ærinde i Lind, men fik motorproblemer og måtte hentes på vores trailer, da han skulle derfra. Klubben var vel opvarmet, da vi ankom småvåde, så kaffen og ostemadden gjorde som sædvanlig lykke. Tak for en fin køre-sæson 2020.

Den 10. november 2020: Tirsdagsklubbens julefrokost

Tirsdag d. 10. november var vi en halvsnes medlemmer samlet om en let julefrokost i tirsdagsklub-ben. Det forløb efter planen, og alle kom igennem frokosten uden problemer.

Den 14. november 2020: Klubtur til Odense

9 medlemmer kunne presse sig sammen i to private biler og køre til Odense på efterårets GB udflugt. Vi besøgte først U.K.Bikes ret imponerende noget uover-skuelig lager af nye og brugte dele til Engelske MC. Vi blev beværtet med kaffe, rundstykker og kage før rundvisningen. Enkelte medlemmer gjorde også nogle indkøb. Turen gik derefter til Motorbyen, en blandet Udstilling / butik med veterankøretøjer, tusindvis af modelbiler m.m. Også her var der kaffe på kanden. Før vi forlod Odense, fik vi lidt at spise i Tarup Centret/Det Grønne Køkken. Turen tilbage til klubben forløb uden problemer, hvor vi enstemmig kunne kon-statere at det havde været en fin tur.

Engelske biler & motorcykler i Midtjylland

GB Club 2002 Midtjylland, Frølundparken 4, Hammerum, 7400 Herning

unsplash