Fotos 2019

GB Club 2002 Midtjylland

Engelske biler & motorcykler i Midtjylland

Siderne er opdateret den 10. juli 2024

For at få et større billede - klik på billedet


GB Clubs fotogalleri 2019

Rul ned af siden for at finde fotos/aktivitet fra den dato du ønsker.

Klik på billedet for stor størrelse - Kan derefter læses ned.

Den 1. januar 2019: Nytårstaffel

Igen i år samledes en snes medlemmer sig til den traditionelle Nytårstaffel i klubben. Der blev, med håndtryk, ønsket et godt nytår, tak for det gamle og trak-teret med velsmagende pølser med alt tilbehør. Dette blev nydt sammen med en vand eller øl, alt efter forgodtbefindende. Snakken gik livligt blandt de fleste, nogle var lidt mere afdæmpet og et enkelt medlem lignede noget katten havde slæbt med hjem. Vi sluttede af med en kop kaffe og en peberkage, som havde overlevet julen. Et godt arrangement på en 1. nytårsdag.

Den 28. februar 2019: Aften på værkstederne

Nu er der fuld fart på i værkstederne for at få lagt sidste hånd på MC-erne Sommersæsonen er på trapperne og alle skulle gerne være klar til tiden. Der bliver justeret, samlet, repareret og pudset. Massevis af kloge hoveder giver gode råd dertil. Absolut en aften, hvor alle hygger sig.

Den 21. marts 2019: Generalforsamling

Formanden bød de knap 30 fremmødte medlemmer velkommen, for at derefter straks gå over til næste punkt - Smørrebrød med en øl og snaps. Efter en ti-mes spisning gik vi over til selve generalforsamlingen.-Valg af dirigent - Formandens beretning - Kassererens regnskab - Indkomne forslag - Valg af bestyrel-sesmedlemmer - osv. Finn F. fik pokalen for flest kørte ture i 2018. Alt i alt forløb generalforsamlingen uden væsentlige problemer, og efter en times tid var det tid til kaffen.

Den 30. marts 2019: MCH Stumpemarked

Det er efterhånden blevet en tradition at klubbens medlemmer stiller op til Stumpemarked. Der var ca. 8500 gæster ved Loppe- og stumpemarked i MCH Herning. GB Club 2002 var repræsenteret med en stand, hvor vi fremviste nogle af vores MC og to biler. Derudover blev der også langet lidt stumper over disken. Selvfølgelig kunne den sædvanlige kaffe og rundstykker ikke undværes. En rigtig god dag med masser af snak. Så alt i alt et arrangement, som godt kan gentages.

Den 4. april 2019: Stemmeværket ved Arnborg

Årets første torsdagstur gik, med deltagelse af 7 MC, til stemværket ved Skjern Å i Arnborg. Vejret var perfekt og turen forløb, med lidt ændring på hjemturen, uden problemer. Vi nåede tilbage til klubben i god tid før kaffen og ostemadden.

Den 25. april 2019: Kulsøen ved Arnborg

i var 7 motorcykler afsted på turen til Kulsøen ved Troldhede. Ankomsten, i det ualmindelige flotte vejr, var i lidt spredt fægtning, da Troldsøen kan tilkøres fra flere vinkler. Finn F. var på "Jomfru tur" med sin AJS, som høres lige så godt som BSA-en. Ingen er i tvivl når der lukkes op for gassen. Vi vandrede lidt rundt og nød den flotte natur, før vi starter hjemturen. Man skulle tro at Hans Engelbredt kan dufte en pølsevogn på miles afstand. Turen hjem gik over Vestmarken, hvor der var Kølkær Træf, og han kunne få stillet sin sult. Det var en rigtig fin tur, der som sædvanlig endte i klubben i god tid til kaffen og ostemadden.

Den 2. maj 2019: Færch Torv i Holstebro

Torsdagsturen var en lidt kold fornøjelse. Vi var 5 MC, som stred imod vind og jordflugt ad de små veje til Holstebro. Vi ankom, med sand i øjnene og mellem tænderne, til et meget tamt træf. Turen hjem var ad de lige veje og med vinden i ryggen, men temperaturen var faldet lidt, så vores nye varmeanlæg i klub-ben, blev virkelig værdsat, da vi kom tilbage. Hen over kaffen, ostemadden og den sædvanlige klubhygge, blev de stive lemmer dog varmet op, og vi kunne, trods alt, blive enige om, at det var en god tur.

Den 5. maj 2019: Springmeet hos Neptun

Knud, Ivan, John og Hans kørte samlet til træffet hos Neptun. Vi ankom i god tid noget kolde. men vi blev straks modtaget med varm kaffe og lækre boller. Herefter spiste vi af de forskellige lækre hjemmebag. Vi fik udleveret en T-shirt fra klubben. Tak for det. Lidt op ad dagen ankom Inger og Finn Finnerup. Så nu var vi en hel lille flok. Træffet var godt besøgt trods det noget kolde vejr. Ved ca. 13-tiden forlod Ivan, Knud og Hans træffet for at køre til Classic ræs på Jyl-landsringen. Vi var enige om, at det var en super oplevelse, selvom der var rod i start tilmeldingen i forhold til programmet, så det var svært at følge med i stillingen. Det når arrangørerne få rettet op på. Endnu en god dag på Classic Mc.

Den 9. maj 2019: Bøllinghus

Endelig vendte vejret til det bedre. De 5 MC-chauffører, som var startet fra klubben og en enkelt "Riskoger" hjemme fra, til træf hos Bøllinghus MC, nød den gode mad, som kunne købes der, udendørs i selskab med rigtigmange lidelsesfæller. Det var "Jomfru Tur" for JP's nyistandsatte blå Triumph 3TA, som med sine 350 cc fulgte fint med ad de lige/hurtige veje på turen hjem. Selv om vi var godt mætte, var der dog plads til kaffe, ostemad og hygge i klubben.

Den 16. maj 2019: Sdr. Resen Naturpark

SSN havde fundet Sdr. Resen Naturpark som mål for vores torsdagstur. Kyndig anført, på sin ny istandsatte og særdeles vel pudsede BSA, førte han os, via Munklinde og Kølvrå, til et utroligt smukt gammel brunkuls område ved Karup Å. Efter en kort gåtur i området, gik hjemturen ad rullebanen vest for FSK, hvor de 6 MC fik lov til at vise kræfter. Vi kørte forbi Grove Kirke og tilbage til klubben i normalt tempo, hvor der i dagens anledning blev trakteret med varme hveder, kaffe m.m. En flot tur i perfekt vejr, som godt kan gentages.

Den 23. maj 2019: Klubtur til Slimtoften, Ry

To MC var mødt frem til torsdagsturen, en tredje ankom efter et opkald på mobilen. Afgangstidspunktet var blevet misforstået, så vi kunne køre mod Ry om-kring kl. 18.00. Turen derover blev kyndig ledt af KM, og vi kunne mødes med 2 andre medlemmer, som var kørt direkte til Ry lidt tidligere. Der var som sædvanlig en del køretøjer, som blev studeret mens et par pølser og en kop kaffe gled ned. Vi valgte den hurtige vej tilbage til klubben, og nåede ostemadden, kaffen og klubhyggen omkring kl. 21.00. En god tur, hvor flere deltagere godt kunne ønskes.

Den 4. juni 2019: Egeris Træf

Egeris Træf, der afvikles om tirsdagen i ulige uger sommeren i gennem, er ikke med på vores turkalender. Alligevel kunne 3 MC og en bil fra klubben mødes derude til lidt dækspark, en grillpølse og en kop øl. Det fine sommervejr havde lokket mange til træffet, for at få luftet / fremvist deres fine køretøjer. Der blev som sædvanlig hygget og snakket i rolige omgivelser.

Den 6. juni 2019: Stauning Havn

Mørke skyer og trusler om skybrud afholdt ikke 6 MC i at køre til Stauning Havn. Det blev dog kun til nogle få stænk på turen ud via Skjern og tilbage over Lem / Videbæk. Stauning Havn er meget charmerende, men med en lidt strid vind og et drop i temperaturen, blev opholdet relativ kort. Det varme klublokale, kaffen og ostemadden vinkede jo forude. Det var en god tur, som SSN havde lagt på turprogrammet

Den 13. juni 2019: Ren- og klargøring i klubben

Det var en fornøjelse at se så mange medlemmer der mødte frem til vores årlige hovedrengøring i forbindelse med vores træf om lørdagen. Et forsigtigt skøn så vil jeg mene at vi var over 30 medlemmer. Der blev gået til den. Motorcyklerne blev kørt ud, gulvet fejet og vasket. Ryddet op i værkstederne. Selv hullerne i vejen blev jævnet ud og fliserne luget og fejet. Grejet, som vi skulle have med, blev pakket ned. Lørdagens opgaver blev delt ud til medlemmerne. Til slut takkede formanden for det flotte arbejde, som de fremmødte medlemmer havde udført. Det var en stor aften. Allan fik gang i sin MC-er, den som han har bygget på hele vinteren. En absolut god aften med masser af energi.

Den 15. juni 2019: Englændertræf på Poulsens Plads i Herning

Kl.10:30 startede 21 medlemmer turen ind på Poulsens Plads. De var knap ankommet, før det begynder at regne. Men dette afholdte heldigvis ikke vore gæster i at komme i en lind strøm til pladsen. I dejligt tørvejr indendørs blev Kaffe og rundstykker serveret. Dette var heldigt, for i en lille times tid styrtede det ned. Derefter havde vi et flot, lunt vejr. Der var indlagt en lille konkurrence under træffet. Publikum skulle finde den MC, som de syntes bedst om. Det blev Birger fra Vemb, der løb med præmien. Efter en lille forfriskning i lokalet, som vi havde lånt til lejligheden, kørte vi ud til klubben. Formanden bød derefter velkommen. Formanden takkede vore gæster, at de trodsede vejret og tog turen til Herning. Nu var der pølser på grillen, kaffe på kanden samt masser af snak rundt om ved bordene. Alt i alt var det en god dag med over 40 fremmødte på trods af den dyster vejrmelding hele dagen. En stor tak til vore gæster - vi ses i 2020.

Den 20. juni 2019: Grillaften i klubben

36 personer var mødt op til den årlige grillaften i klubben. Efter en velkomst fra formanden, gik vi i gang med den særdeles vel tilberedte menu. Det var meg-et lækkert og alle hyggede sig. Der var kaffe og småkager til at slutte af med. Det var en hyggelig aften, hvor snakken gik om løst og fast i en god kamme-ratlig atmosfære.

Den 27. juni 2019: Mossø rundt

Det rigtige fine sommervejr havde lokket 8 MC med på Torsdagsturen Mossø rundt. Med SSN som kyndig stifinder nåede vi til rastepladsen ved Mossøbrå, hvorfra vi, efter en kort pause, kørte sønden om Mossø tilbage til klubben. Det er en rigtig flot natur omkring Søhøjlandet, og på turen var det kun den lavt stående sol, som drillede lidt på hjemvejen. De sidste solstråler blev nydt i - og uden for klubben sammen med ostemadden og kaffen m.m.

Den 4. juli 2019: Hjarbæk Kro

10 M/K fra klubben trodsede vind - regn - og kulde tog turen til Hjarbæk Kro & Havn, og den traditionelle "Hjarbæk Gryde"... alle i tre biler! Vi fandt hurtig en god plads i Pavillonen og fik sat lidt varme på. Vi ventede en halv times tid på flere deltagere i træffet og en enkelt MC fra Århus dukkede da også op. Med-lemmer fra Britalia & Neptun så vi intet til. Kromanden var ikke helt tilfreds. Han havde forberedt mad til 60 personer. Efter en kop kaffe kørte vi tilbage til klubben til mere kaffe og ostemad.

 

Den 11. juli 2019: JSB Racing - Ringkøbing Havn

Hele 4 medlemmer fra klubben havde taget opfordringen op til et besøg hos JSB Racing i Ringkøbing. Vejret fristede ikke til MC kørsel, så vi kørte afsted i en bil, 2 mere stødte til på vejen. så den imponerende store flok på 6 personer, fik virkelig en oplevelse, da det gigantiske og vel organiserede værksted med mange Racing MC blev vist frem. Vi fik hørt lyden fra en Racer, set en Stirling Motor i drift og hørte om et projekt med en engelsk stjernemotor som skulle gennemskæres, så man kan se, hvad der sker i motoren. Det var en flot rundvisning, som mange flere kunne have glædet sig over. Turen sluttede på havnen i Ringkøbing med en omgang (rigelig og velsmagende) kinesermad indtaget udendørs, da vejret havde bedret sig. Vi kunne lige nå hjem til kaffen og ostemadden m.m.

Den 18. juli 2019: Hald Hovedgård - Dollerup Bakker

8 MC, en enkelt med passager, deltog i torsdagsturen til Hald Hovedgård og Dollerup Bakker. Vi blev lidt generet af lidt finregn og småglatte veje. Efter et kort ophold ved Hald Hovedgård, kørte vi til iskiosken ved udsigtspunktet over Hald Sø og Dollerup Bakker. Vi nød udsigten, mens en is gled ned. Vores stifinder BS førte os nu på hjemturen gennem Grønhøj - Resen - ad rullebanen ved FSK til Grove og ad nogle små grusveje, hvor gruppen blev splittet i støvskyerne. Bagtroppen fandt dog vejen til Sunds, men havde et par motor problemer, som dog blev løst, hvorefter turen gik tilbage til klubben, hvor det større forestående pudsearbejde på MC'erne blev betragtet over en kop kaffe. Ostemadden udeblev denne gang. Alt i alt var det en fin og oplevelsesrig tur.

Den 1.august 2019: Siimtoften ved Ry

6 MC startede fra klubben, trods truende skyer og varsel om skybrud, til træf på Siimtoften i Ry. 2 medlemmer var kørt tidligere. Den tidligere start havde annulleret aftensmaden hos flere, og selv om det ikke er den store kulinariske oplevelse, gled et par pølser med brød og en kop kaffe!... dog ned ved pølse-vognen.er var ikke så mange til træffet, som tidligere oplevet (sommerferie?) til gengæld var der mange i klubben da vi kom tilbage, efter en god tur meden enkelt nødreparation af Hans E.s ophæng til det ene udstødningsrør. En gæst i klubben fremviste sin særdeles flotte ældre BSA, og AM fik en prøvetur på sin caferacer. Kaffen og ostemadden var til tiden, så der blev kompenseret for indtagelserne i Ry.

Den 3. august 2019: Veterantræf på heden ved Grønhøj

Vi var 2 MC der, som planlagt kørte fra klubben, til Veterantræf på heden i Grønhøj, hvor vi mødtes med 5 medlemmer fra klubben, som selv var kørt i deres køretøjer. Der var rigtig mange mennesker til træffet, og vejret var perfekt til dette fine arrangement.