Fotios 2013

GB Club 2002 Midtjylland

Engelske biler & motorcykler i Midtjylland

Siderne er opdateret den 10. juli 2024

For at få et større billede - klik på billedet


GB Clubs fotogalleri 2013

Rul ned af siden for at finde fotos/aktivitet fra den dato du ønsker.

Klik på billedet for stor størrelse - Kan derefter læses ned.

Den 7. marts 2013: Tur til Mors Bikes

Vi var 11 medlemmer, som deltog i turen ned til Mor’s Bike’s for at få købt de sidste stumper til vore MC-er, så vi er klar til 2013 sæsonen.Søren og Finn F. fik fat på de sidste stumper til deres MC. Polle forkælede sig selv med en ny flot MC-jakke i en lækker skindkvalitet.Tak til Mor’s Bike’s for en god aften med et dejligt kaffebord.

Den 14. marts 2013: Generalforsamling

Straks ved ankomst blev medlemmerne af Hans opkrævet kontingent for 2013.Derefter gik vi over til spisning. Denne gang havde vores klubmesterkok frembragt en gang mørbradbøffer med masser af bløde løg. Alle gik med stor iver til bøfferne.  Vi bliver nok desværre nødt til at tildele kokken endnu en kokkehue, selv om jeg nok syntes det ikke nødvendigt, således at han nu er indehaver af 4 huer. Generalforsamlingen blev som sædvanligt styret med fast hånd af Ivan. Der kom en del forslag frem om forskellige aktiviteter i klubben. Det bliver spændende at se, om den nye bestyrelse kan få ført nogle af disse ud i verden. Ivan takkede til slut forsamlingen for ro og god orden under generalforsamlingen.

Den 24. marts 2013: Bustur til Læborg & Bindeballe

Vi var 22 medlemmer og gæster, som deltog i turen til Læborg Autohandel og Bindeballe Gl. Købmandsgaard. Mødetidspunktet var kl. 10, men mange deltagere mødte i god tid, så efter indtagelse af kaffe og rundstykker var vi klar til at stige på bussen præcis kl. 10:30. Vores bus, meget flot og velholdt - bygget af Ørum i 1958, var dejligt opvarmet i denne kolde tid. Efter ca. 1½ times kørsel var vi fremme i Læborg. Nu var det tid til en rundtur blandt mange flotte biler m.m. Alle, tør jeg nok sige, var meget imponeret af de mange flotte biler. Vi var nok flere, som havde lyst til at køre i en ny gammel bil hjem.

Efter godt et par timer i Læborg gik turen videre til Bindeballe Gl. Købmandsgaard, hvor kaffe ventede på os. Efter et kig rundt i de nostalgiske museumslokaler og kaffen gik turen atter hjemad. Kl. godt 17 var vi igen tilbage i klubben efter en dejlig søndagstur i en fin gammel bus. Stor tak til Finn A. m.fl. Som har arrangeret denne tur.

Den 4. april 2013: Klargøring til den nye sæson

Rigtig mange medlemmer var kommet denne aften for at hjælpe til med at tage vore motorcykler ned. Alt forløb planmæssigt, og i løbet af kort tid var tidspunktet kommet for at se, om der stadig var liv i cyklerne. Det var der heldigvis og enkelte tog en kort kold tur rundt på vores P-plads.

Den 11. april 2013: Førstehjælpskursus

18 medlemmer deltog i det førstehjælpskursus, som klubben havde fået arrangeret, som et godt tiltag inden vi igen er på tur rundt i Midtjylland. Efter en kort præsentation af aftenens underviser, gik vi i gang med kursuset. Efter godt en time var der en tiltræng kaffepause. Derefter forsatte vi aftenens pro-gram for til slut at få demonstreret en hjertestarter. Nu var der mulighed for at stille spørgsmål - Der var mange! Jeg tror nok, jeg kan konstatere, at vi alle fik en masse ud af denne aften. Ikke mindst takket være en vældig god fortæller og instruktør.

Den 25. april 2013: Klargøring af Allans MC.

Den 2. maj 2013: De Tyske Krigsgrave i Gedhus

Vi var 8 medlemmer, som tog turen til Kølvrå i det skønne forårsvejr. Polle førte feltet gennem Tulstrup og Munklinde for til sidst at slutte i Kølvrå. Efter en kort tur på grusvej nåede vi frem til De Tyske Krigsgrave. Der var næsten 1300 gravsten, hvoraf langt de fleste var for tyske flygtninge efter II verdenskrig. Vi var meget forundret over så mange flygtninge bisat her. Efter en lille times tid vente vi atter næsen hjemefter af den hurtigste vej. En dejlig tur i et godt vejr.

Den 5. maj 2013: Springmeet hos Neptun

Polle, Per, Hans og Birger fra Vemb på sin flotte Trident tog søndagsturen ud til Neptun. Vi blev som sædvanlig modtaget godt med kaffe og lækker hjemme-bagt kage. Vejret var ok, det var dejligt at komme ud og køre i godt vejr og så endda med gutterne. Træffet havde et stort besøg og med mange flotte cykler.

Den 16. maj 2013: Træf - Gl. Ry Flyveplads

Der var god tilslutning til turen. Nok de fleste har været med de sidste par år. Vejret var godt. Søren førte an på en meget smuk rute. Vi købte pølser. Beklageligvis sælges der ikke øl på pladsen, så vi manglede Lars tasker. Turen hjem var desværre ikke helt uden uheld Ivan punkterede. Det var et held, at der ikke skete ham noget. Han blev hentet af vores altid hjælpsomme Kurt og med Finns villige stille bil til rådighed.

Den 23. maj 2013: Aftentur til Ejer Bavnehøj

Nu kneb det med deltagere. Vi var kun 3. Allan, Søren og Hans. Det må indskydes at det også var meget koldt. Jeg tror ikke temperaturen var meget over 10 grader. Allan kørte tør på ruten. Han fik en sjat benzin hos en mand der klippede græs ude på landet. I en lille by fik han en sjat mere, og så kunne vi køre til nærmeste større by. Her fik Allan tanken fuld. Ruten; ført af Søren var smuk og udfordrende, med mange sving og op og ned, det var perfekt. Sørens BSA kører frisk igennem sving og lyder hammergodt, når den skal have lidt til føden op af Hørbylunde Bakker.

Den 5. juni 2013: Tur til Wedellsborg Gods.

Den 6. juni 2013: Klargøring til Englændertræf.

Den 8. juni 2013: Englændertræf på Torvet i Herning

For femte gang afholdt GB Club 2002 Englændertræf på Torvet. I år havde vi for første gang i 4 år tørvejr og lidt sol. Dette resulterede også i, at vi havde et særdeles flot fremmøde af engelske motorcykler. Der var gæster stort set fra alle kroge af Jylland. Sønderborg, Hurup, Auning, Århus, Viborg og mange flere steder fra. Vi havde også den store fornøjelse, at der var mange publikummer, som havde interesse i se og høre om alle de flotte cykler. Kl.13 brød vi op fra Torvet og kørte ud i klubben, hvor vi havde et par hyggelige timer ved grillen i solskin. En stor tak til alle vore gæster - Vi ses i 2014.

Den 20. juni 2013: Aftentur til Silkeborg

Der var 6 medlemmer som blev enige om at udskifte den annonceret tur til Spøttrup med en tur til Silkeborg på grund af det truende vejr. Da vi nåede frem til havnen, var vi desværre kun 5 MC-er. Poul Ø,s Triumph kunne stå distancen. Poul valgte derfor at returnere til Hammerum i et lidt langsommere tempo.

Efter at vi havde nydt en is på kajen vente vi næsen hjemad. Vi valgte den korteste vej til hjemturen.

Den 27. juni 2013: Grillaften i klubben

Til vores efterhånden hvert år tilbagevendende grillaften var der denne gang samlet 31 medlemmer og pårørende. Vores meget erfarende grillkok havde i år også fået hjælp af nogle særdeles kompetente medhjælpere. Det var bøffer i verdensklasse, som disse personer kunne servere for os. Tilbehøret var selv-følgelig også i en klasse for sig selv. Til kaffen var der nogle særdeles venlige ”piger”, som havde kreeret nogle flotte og velsmagende desserter. Med sådan et flot stykke arbejde, så er der ingen tvivl om, at vi igen til næste år vil afholde en grillfest. TAK FOR MAD.

Den 4. juli 2013: Træf på Kro

Hjarbæk Kro er efterhånden blevet til en tradition. Hvert år den første torsdag i juli måned mødes vi medvennerne fra de midtjyske MC-klubber på kroen for at indtage den berømte Hjarbækgryde. I år var ingen undtagelse. Fra klubben var der 8 medlemmer, som tog turen til fjorden på MC-er. Derudover var der de lidt mere magelige medlemmer m.fl., som snyd og tog bilen. Der var et særdeles flot fremmøde i år. Ca. 50 personer var der til spisning. Denne gang foregik det i kroens sommerpavillon på grund af manglende sol. Maden var som altid perfekt og med en enkelt øl til, så kunne det ikke være bedre.

Jo—Det var en dejlig tur blandt gode venner. Vi ses til næste år. Lars har bestilt plads på kroen.

Den 1.august 2013: Færch Torv i Holstebro

Vi var 5 friske mc-ister, der tog turen til Færch Torv i Holstebro. Vejret var lidt "uldent", men vi bestemte os for at tage af sted alligevel. Der var lidt drypperi på vejen derop, men da vi nåede frem til Torvet, var det heldigvis blevet vejr til T-shirt. Der blev udvist stor interesse for vore engelske maskiner.

Den 3. august 2013: Grønhøj Træf

Den 8. august 2013: Himmelbjerget tur-retur